Minden,ami fontos:

Belépés

Kategóriák

Az én álomvilágom [3]
Álmaim bemutatása
7 év ... [10]
Az első fanfiction-öm
Boldogság felé ... [2]
A 7 év dühe, szerelmének folytatása.
Fontos közlendők [5]
Munkahely [2]
2014.01.10-én kezdtem az astoriai Mc'Donalds-ban! Olyan blogszerű lesz e kategória bejegyzései, tapasztalataimat írom le a munkahellyel, nem pedig magát a Mc'Donalds-ről írok!
Naplóm [7]
Saját naplóm, online vezetve
Filmek [0]
Ki mit szeret nézni? Ezek az én kedvenceim! Változatosak lesznek, és minden helyzetre felkészítenek! :)
Könyvek [1]
Ha sorozatot szeretek nézni, akkor könyvet olvasni még jobban. Ide kerülnek az elolvasott, vagy abbahagyott könyvek, szintén leírva mi miért tetszett, vagy miért nem tetszett! Leírom mikor olvastam őket, ám nem sorrendbe. Sok könyv volt, remélem mindhez találok képet.
Versek [0]
Minden napra egy vers Rengeteg verses oldal létezik, jobbnál jobb idézetekkel! Ez most az enyém lesz, meglátjuk, mennyire lesz jó!
Sorozatok [0]
Szeretek sorozatot nézni, ebből kifolyólag rengeteget néztem már meg. Ezekről írnék itt nektek, lesznek köztük kedvencek, és kevésbé kedvencek. Az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas sorozatokat nézzünk, és én ugyan nem vagyok elemző, de talán többet mond el egy laikus , mint egy műértő!

Keresés

Naptár

«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Blog-bejegyzések

Barátaink:

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0
Főoldal » Az én álomvilágom

Mostanában sok furcsa álmom volt. Álmodtam a nagypapámról, aki meghalt, nagyon hiányzik , és ha valaki szintúgy hiányzik,akkor róla álmodom.

Máskor vízesésről álmodom, vagy egy tóról. Itthon olyanokról álmodok,akikkel régen találkoztam fenn.

Kategória: Az én álomvilágom | Megtekintések száma: 338 | Hozzáadta:: angyalka90 | Dátum: 2017-05-27 | Hozzászólások (0)

Sziasztok!

Mióta itthon vagyok (Zalaegerszegen) újabb álmaim vannak:

- van,hogy futok egész éjszaka. Persze csak álmomban, de azért így is fárasztó! Azt nem tudom,hogy ki elől, vagy mi elől, és azt sem, hogy van-e célja az 
egésznek, 


de futok. A szelet érzem még ébredés után is. 

- van, hogy fiúk csókolnak meg álmo
mban. A durva az, hogy ekkor szoktam felébredni, na meg az,hogy nem a párom. Régi ismerősök kacérkodnak velem, és 
végül megcsókolnak, pedig soha igazándiból nem is kedveltek. Vagy mostani ismerőseim, akiket évente egyszer ha látok. Nem tudom, ilyenkor mit akar közö
lni velem az agyam. Egyszerűbben is fogalmazhatna.
... Tovább »
Kategória: Az én álomvilágom | Megtekintések száma: 551 | Hozzáadta:: angyalka90 | Dátum: 2013-12-29 | Hozzászólások (0)

Íme az első "álmos" bejegyzésem, amiben egyből két álmot írok le.

Mindkettő mára virradóra kapott el, és higgyétek el, nem volt kellemes.
1. rémálmom:
Nem tudom honnan indultam, de egyszer csak mentem, és mentem. Majd arra eszméltem fel,hogy bepisiltem. Gondolhatjátok...! Erre álombeli énem elment átöltözni, de amint megtörtént a ruha csere, újra megtörtént az eset. És ez így folytatódott, míg fel nem ébredtem.

Gondoltam, nem gond, most visszaalszok, és lesz egy szép álmom. Mindenki tudja milyen rémálom után félve elaludni. Na nekem újabb jött:

2.rémálom:

Pontosan nem emlékszem erre az álomra, annyit tudok, hogy mikor felébredtem, és a páromnak meséltem, csak annyit mo ... Tovább »
Kategória: Az én álomvilágom | Megtekintések száma: 548 | Hozzáadta:: angyalka90 | Dátum: 2013-10-05 | Hozzászólások (0)