Minden,ami fontos:

Belépés

Kategóriák

Az én álomvilágom [3]
Álmaim bemutatása
7 év ... [10]
Az első fanfiction-öm
Boldogság felé ... [2]
A 7 év dühe, szerelmének folytatása.
Fontos közlendők [5]
Munkahely [2]
2014.01.10-én kezdtem az astoriai Mc'Donalds-ban! Olyan blogszerű lesz e kategória bejegyzései, tapasztalataimat írom le a munkahellyel, nem pedig magát a Mc'Donalds-ről írok!
Naplóm [7]
Saját naplóm, online vezetve
Filmek [0]
Ki mit szeret nézni? Ezek az én kedvenceim! Változatosak lesznek, és minden helyzetre felkészítenek! :)
Könyvek [1]
Ha sorozatot szeretek nézni, akkor könyvet olvasni még jobban. Ide kerülnek az elolvasott, vagy abbahagyott könyvek, szintén leírva mi miért tetszett, vagy miért nem tetszett! Leírom mikor olvastam őket, ám nem sorrendbe. Sok könyv volt, remélem mindhez találok képet.
Versek [0]
Minden napra egy vers Rengeteg verses oldal létezik, jobbnál jobb idézetekkel! Ez most az enyém lesz, meglátjuk, mennyire lesz jó!
Sorozatok [0]
Szeretek sorozatot nézni, ebből kifolyólag rengeteget néztem már meg. Ezekről írnék itt nektek, lesznek köztük kedvencek, és kevésbé kedvencek. Az élet túl rövid ahhoz, hogy unalmas sorozatokat nézzünk, és én ugyan nem vagyok elemző, de talán többet mond el egy laikus , mint egy műértő!

Keresés

Naptár

«  Május 2024  »
HKSzeCsPSzoV
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031

Blog-bejegyzések

Barátaink:

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Mindenkinek sziasztok!

 

Úgy 1 évre eltűntem, rengeteg minden történt, és ugyan belefért volna a képek, álmok, blogolás, ám inkább pihenetem, sorozatot néztem, ... Egy szóval minden fontosabb volt. Álljon itt egy gyors összefoglaló!

Az elmúlt 2 félévem borzalmas volt. Rengeteget voltam beteg, valószínűleg azért, mert változásra lett volna szükségem, amit nem mertem meglépni. Emiatt szörnyűek lettek a féléveim. A változások Január végén kezdődtek. Ekkor maradtam egyedül. December óta nem voltam beteg, ez is egy jó pont az idei évre. Januári vizsgaidőszak egész jól alakult, ám nem volt tökéletes. Emiatt jelentkeztem osztatlan tanári képzésre. Várom a levelet, a "behívómat" ! Február óta újra lányokkal lakok együtt, akik nagyon aranyosak, szerintem- jól meg vagyunk együtt.

Igyekeztem ebben a félévben tanulni, dolgozni, pihenni. Az utolsó kettő egész jól ment. A harmadik meg majd most ... Tovább »

Kategória: Fontos közlendők | Megtekintések száma: 544 | Hozzáadta:: angyalka90 | Dátum: 2015-05-14 | Hozzászólások (0)

Sokat akartam írni a McDonalds-ben töltött időről, csak valahogy semmire nem maradt időm soha. Pedig annyi minden történt.

Tavaly rengeteget voltam beteg, nem tudom mi volt velem, illetve van ötletem, de ez egy másik poszt lesz.Azért amennyit tudtam, dolgoztam. Aztán idén már nem voltam beteg, így még többet dolgoztam. Most így visszatekintve életem legjobb éve volt, hála nekik. Nagyon jó csapattal dolgozhatok, akik mellett nagyon sokat nevetek, régen volt hogy ennyit nevetek. Hihetetlen banda, és nagyon jó bent lenni. Már mindent megtanítottak nekem, mindent megpróbálok gyorsan, pontosan elvégezni. Sőt! Vizsgaidőszak után neki állok tanulni oktatónak.

Nem sokat alszok mostanában, illetve nem mindig jut időm aludni. Ma hajnalban is csak 6,5 óra volt. Még is egész jól bírtam este fél nyolcig! :) Túlságosan is szeretek segíteni mindenkinek. Az ala ... Tovább »

Kategória: Munkahely | Megtekintések száma: 451 | Hozzáadta:: angyalka90 | Dátum: 2015-05-14 | Hozzászólások (0)

Mint írtam a kategória megnevezésénél, 2014. január 10-én (hugom szülinapján) kezdtem a Mc'Donalds-ben (Mekiben). Kicsit izgultam, mert hát új munkahely, ki tudja milyen lesz...Kb. 10 percig tartott az izgalom. Az üzlet vezető rendes volt,nagyon, és mindenki más is segített az első lépésekben.

Jó hangulatú csapattal dolgoztam ebben a 3 napban, mindig kaptam egy újabb tanácsot az oktatóimtól, hogy tudom majd később egyedül még hatékonyabban végezni a munkám! Bár milyen kérdésem volt azonnal a lehető legpontosabb választ kaptam meg. A munkanap végén is mosolyogva jöttem ki a Mekiből.
 

Sajnos vizsgázok,és tanulnom is kell a vizsgákra, így nem tudok mindennap menni dolgozni, ám ezt is jól kezelik, beosztást kérnek, meg ilyenek, szóval teljesen korrektek. Ráadásul most ma sikeresen lebetegedtem, így nem tudtam újra menni, pedig akartam!

Egy szóval eddig csak p ... Tovább »

Kategória: Munkahely | Megtekintések száma: 511 | Hozzáadta:: angyalka90 | Dátum: 2014-01-16 | Hozzászólások (0)

Sziasztok!

Mióta itthon vagyok (Zalaegerszegen) újabb álmaim vannak:

- van,hogy futok egész éjszaka. Persze csak álmomban, de azért így is fárasztó! Azt nem tudom,hogy ki elől, vagy mi elől, és azt sem, hogy van-e célja az 
egésznek, 


de futok. A szelet érzem még ébredés után is. 

- van, hogy fiúk csókolnak meg álmo
mban. A durva az, hogy ekkor szoktam felébredni, na meg az,hogy nem a párom. Régi ismerősök kacérkodnak velem, és 
végül megcsókolnak, pedig soha igazándiból nem is kedveltek. Vagy mostani ismerőseim, akiket évente egyszer ha látok. Nem tudom, ilyenkor mit akar közö
lni velem az agyam. Egyszerűbben is fogalmazhatna.
... Tovább »
Kategória: Az én álomvilágom | Megtekintések száma: 551 | Hozzáadta:: angyalka90 | Dátum: 2013-12-29 | Hozzászólások (0)

Íme az első "álmos" bejegyzésem, amiben egyből két álmot írok le.

Mindkettő mára virradóra kapott el, és higgyétek el, nem volt kellemes.
1. rémálmom:
Nem tudom honnan indultam, de egyszer csak mentem, és mentem. Majd arra eszméltem fel,hogy bepisiltem. Gondolhatjátok...! Erre álombeli énem elment átöltözni, de amint megtörtént a ruha csere, újra megtörtént az eset. És ez így folytatódott, míg fel nem ébredtem.

Gondoltam, nem gond, most visszaalszok, és lesz egy szép álmom. Mindenki tudja milyen rémálom után félve elaludni. Na nekem újabb jött:

2.rémálom:

Pontosan nem emlékszem erre az álomra, annyit tudok, hogy mikor felébredtem, és a páromnak meséltem, csak annyit mo ... Tovább »
Kategória: Az én álomvilágom | Megtekintések száma: 548 | Hozzáadta:: angyalka90 | Dátum: 2013-10-05 | Hozzászólások (0)

Sokan írtak már a mindenszentekről, a halottak napjáról. Most megmutatom, hogy én hogy láttam, látom minden évben.
Engedjétek meg, hogy először tisztázzuk pár apró ám lényeges dolgot. November elsején ünnepeljük a mindenszentek napját. Ez az
üdvözült lelkek emléknapja, melyet 844-ben tett IV. Gergely pápa egyetemes ünnepé. Míg november másodikán a halottak napját ünnepeljük,
az elhunyt, de az üdvösséget még el nem nyert, a tisztítótűzben lévő hívekért imádkozunk ezen a napon.
Hogy miért fontos ezt tisztázni? Azon felül, hogy ez két különböző ünnep, jobbára csak az egyiket tartjuk. A minden ... Tovább »
Kategória: Fontos közlendők | Megtekintések száma: 533 | Hozzáadta:: angel90 | Dátum: 2012-11-02 | Hozzászólások (0)

- Nem hiszem! Tudom, hogy te fel sem érsz hozzám! És ha most megbocsátasz!
- Ezt még megbánod Sora Naigeno!
- Tudod, hányszor hallottam ezt! Nem te voltál a partnerem, és soha nem is leszel az!

Sora idegesen hagyta ott Petert, és mindenkit megelőzve ült be a kocsiba, ám Leon beérte, mielőtt elindult volna.
- Hova, hova?
- Szeretném kiszellőztetni a fejem!
- De így nem fogod! Hadd vezessek én!
- Rendben!
Leon lassan hajtott haza felé, hogy Sora nyugodtan tudjon gondolkozni. Látta a lányon, hogy nagyon felkavarta ez a találkozás. Nem tudta miért, nem nagyon írt az újság erről a fiúról, arról meg pláne nem, hogy Sorával együtt szerepelt volna! Ettől függetlenül érezte, hogy valami történt, ami még mindig hatással van a lányra.
- Sora!- szólította meg halkan - elmondod?
- A partnerem akart lenni kb. 3 éve. Nemcsak a színpadon, hanem az életben is!
- ... Tovább »
Kategória: Boldogság felé ... | Megtekintések száma: 495 | Hozzáadta:: angel90 | Dátum: 2012-10-13 | Hozzászólások (0)

1 évvel vagyunk a 7 év dühe, szerelme után! Leon és Sora újra a színpadon vannak, eddig tartott az előző részben összerakott műsor lefutása. Most már 1-2 hónapja pihennek. Nem nagyon voltak ebbe az egy két hónapban együtt, de ez csak fokozta az érzéseiket.


Mindenki Kalos irodájában ül. Mindenki kivétel Sora és Layla. Nem szoktak késni, nem volt rájuk jellemző, így a két önjelölt hős, Leon éa Yuri már nagyon kezdtek aggódni. Ekkor egy halk kopogás hallatszódott.
- Gyere be! - Az ajtón belépve nem várt férfi lépett be.
- Peter! Minek köszönhetem látogatásodat?
- Kalos! -bólintott felé, majd senkivel se foglalkozva elindult beljebb a teremben.- Hallottam, Sora ismét fellépett a NagySzínpadon, és szeretnék ismét a Partnere lenni.
Leon egyből felugrott, de Yuri visszafogta.
- Sajnálom, Peter! De te soha nem voltál Sora p ... Tovább »
Kategória: Boldogság felé ... | Megtekintések száma: 576 | Hozzáadta:: angel90 | Dátum: 2012-10-13 | Hozzászólások (0)

Sziasztok!

Bocsánatot kell kérnem tőletek, amiért nem írtam olyan régóta! az ELTE-re járok, és nagyon sok időt lefoglal az egyetem! Most pedig meghalt a gépem is, így nem fogom tudni úgy folytatni, ahogy anno megírtam. Így viszont még jobbat fogok tudni nektek írni!

El is kezdem, hogy minél előbb feltehessem a következő részt!

Köszönöm a lelkes olvasásotokat!

Angyalka90
Kategória: Fontos közlendők | Megtekintések száma: 486 | Hozzáadta:: angel90 | Dátum: 2012-10-13 | Hozzászólások (0)

10. Fejezet
- Sora én nagyon, de nagyon...Nem most kellene!
- Miért?
- Mert szükség van még a démoni részedre!
- Tudom! De én már az maradok! Örökre!
- De nem mindegy, hogy milyen!
- TUDOM!!!!!!!!!!!!...Mi lesz a gyakorlással?
- Szerintem menni fog az! Most pedig alszol!
- Igenis, Leon Doktor! De…
- Maradok, nyugalom! Csak rendet rakok!
Gyors, gyakorlott mozdulatokkal szedte össze a tányérokat, poharakat, majd pár perc múlva visszatért egy könyvel a kezében.
- Azt hittem, már alszol! Akkor erre, már nincs is szükség! – rakta le a könyvet az éjjeli szekrényemre. – Most pedig Aludj!
Mellém feküdt, majd szép lassan a derekamra tette kezét, s magához húzott.
Leon: „Egyszerűen csodálatos volt érezni a kezem alatt feszülő izmait! Majd miután felnéztél, azokat a hihetetlenül csodálatos, s egyben szerelemmel tel ... Tovább »
Kategória: 7 év ... | Megtekintések száma: 503 | Hozzáadta:: angel90 | Dátum: 2012-10-13 | Hozzászólások (0)

« 1 2 3 »